Kerstpakketten

Posted by VEENS Bier / No comments

9 november 2020

Posted in Alle categorieƫn

VEENS Bier kerstpakketten flyer

De winter staat in het teken van gezelligheid, lichtjes, kerstbomen, cadeautjes en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Juist in de periode rondom kerst kun je indruk maken bij je medewerkers door een fantastisch kerstpakket aan hen te geven. Een prachtig symbool om de waardering naar de collega’s te tonen voor het harde werken. Maar, wat geef je aan die toppers? Als je denkt aan kerst en oud&nieuw, denk je aan drinken. En als je aan drinken denkt, denk je aan bier. Speciaal voor de echte bierliefhebbers en natuurlijk de echte Veenders heeft VEENS Bier een kerstpakket ontworpen. Die je samen of alleen heerlijk met kerst of oud&nieuw op kunt drinken. Op=op!

Wat zit er in een pakket?

De kerstpakketten hebben een handig formaat, zodat je hem makkelijk mee kunt nemen naar je werk, je vrienden of familie. Het pakket bestaat uit 6 heerlijke NEIPA mango biertjes (33cl) en zitten verpakt in een houten VEENS Bier kratje. Het pakket wordt leuk ingepakt, zodat je dit stoere cadeau kant en klaar kunt aanbieden aan jouw medewerkers. Het enige wat er daarna nog moet gebeuren is genieten!

Maak het pakket compleet met extra opties:

Het is mogelijk om jouw medewerkers extra in het zonnetje te zetten door ook VEENS Bier glazen of openers mee te bestellen. De VEENS Bier glazen zijn stoere, sierlijke glazen op een voet met echt gouden VEENS letters. Maar, hoe krijg je zo een heerlijk smaakvol biertje open zonder opener? Ook daar hebben wij aan gedacht, zodat het je aan niets ontbreekt. De VEENS Bier openers zijn gemaakt van RVS en daarom extra sterk. In de opener is ons logo gegraveerd, zodat je VEENS ervaring helemaal compleet is.

Hoe kan ik de kerstpakketten bestellen?

Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn? En wil je wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de mail (info@veensbier.nl), telefoon (0712340801) of via ons contactformulier die je hier vindt: https://veensbier.nl/contact/

Tot wanneer kan ik de kerstpakketten bestellen?

De kerstpakketten zijn niet ongelimiteerd en dit betekent dat wanneer de pakketten op zijn, ze niet meer bijbesteld kunnen worden. Bestel je pakketten daarom op tijd, zodat je zeker bent dat je jouw medewerkers blij kunt maken met een VEENS pakket.

Wat is NEIPA?

NEIPA is een bovengistend bier. Deze biersoort wordt ook wel een troebele IPA (of Hazy IPA) genoemd. De NEIPA is over het algemeen licht troebel / wazig en heeft meestal een lager alcoholpercentage dan de normale IPA (India Pale Ale). De aanwezige bittere smaak zoals bij een IPA komt niet geheel terug bij de NEIPA omdat er niet zoveel bitterhoppen worden gebruikt, maar een dubbele dosis aroma en dual purpose hoppen. De smaak is zoet, fruitig met citrus en mango tonen. Het mondgevoel is romig en juicy. Het aroma is tropisch, fruitig en nodigt zeker uit tot een volgende slok. Wil je meer informatie over de NEIPA? Lees dan hier verder: https://veensbier.nl/neipa/

Bestellen?
Telefoon: 071 2340801
E-mail: info@veensbier.nl
Contactformulier: https://veensbier.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch