Welkom bij de

Bier bijbel

Proef de dikke, zware, donkere

RUSSIAN IMPERIAL STOUT

Dit is het zwaarste, dikste en donkerste bier van VEENS Bier. Ideaal voor de koude maanden, om rustig slok voor slok op te drinken. Een bier waar je van moet houden, maar als je hem hebt omarmt geniet je keer op keer! 

russian imperial stout veens bier whisky koffie
Kwaliteit ingrediënten

Kwaliteit ingrediënten

Koffie, Schotse whisky en een heel klein vleugje chocola zijn de prachtige smaken die je terug proeft in de VEENS Bier Russian Imperial Stout. Door de donkere mouten en verschillende hopsoorten geniet je elke slok opnieuw.

Combinatie tip

Combinatie tip

Combineer de VEENS Bier stout met gekruide gerechten, vleesgerechten of pittige en belegen kazen. Ook zoete desserts doen het goed met onze Stout.

Alcohol

Alcohol

Het zwaarste bier van VEENS is de Russian Imperial Stout met 9,5 procent. Een bier waar je rustig moet van genieten!

Seizoen

Seizoen

Om lekker op te warmen in de koude maanden is de Stout een ideaal bier. Een heerlijk mondgevoel, een niet te hoog koolzuurgehalte en hoog alcoholpercentage maken dit bier een perfect winterbier.

Kwaliteit ingrediënten

Kwaliteit ingrediënten

Een quadrupel zit vol met smaak. Bij de quadrupel van VEENS Bier beleef je met één slok bier de smaaksensatie van karamel, kruiden en zoete Curacao sinaasappel, dadels, vijgen en rijp fruit. Beter kan het niet, toch?

Combinatie tip

Combinatie tip

Geniet optimaal van de VEENS Bier quadrupel door hem te combineren met heerlijke wild gerechten met rood vlees, spareribs of een goed gevuld stoofpotje. Cheers!

Alcohol

Alcohol

De quadrupel is een zwaar biertje en bevat daarom een hoger alcoholpercentage dan een gemiddeld biertje. Het alcoholpercentage bedraagt 9 procent.

Seizoen

Seizoen

De quadrupel wordt over het algemeen gedronken in de donkere maanden van het jaar. Geniet heerlijk voor de openhaard van dit biertje. Perfect voor de feestdagen!

Proef de puurheid van de winter

QUADRUPEL

Ga lekker voor de openhaard zitten, pak een kaasje, misschien een worstje en natuurlijk een quadrupel. Proef de volle, verwarmende en intense smaak van onze quadrupel. Leun heerlijk achterover op je bank, beentjes omhoog en geniet van dit zalige moment. 

veens bier quadrupel

Om de zomer terug te halen

NEIPA

De NEIPA is een heerlijk tropisch biertje die je al bij de eerste slok even terugneemt naar de zomertijd. Licht troebel, (relatie) weinig alcohol en minder koolzuur dan een gemiddeld biertje. Geniet van dit zalige frisse mango biertje! 

veens bier neipa bier
Kwaliteit ingrediënten

Kwaliteit ingrediënten

Wat is een NEIPA zonder mango? Naast deze heerlijke fruitsoort wordt er ook gebruik gemaakt van twee soorten mout, gist en drie verschillende soorten hop. Enjoy!

Combinatie tip

Combinatie tip

Breng de NEIPA het beste tot zijn recht door hem te combineren met jonge of romige kaas, kip, salades of witvis.

Alcohol

Alcohol

De NEIPA is een fris biertje en bevat minder alcohol en koolzuur dan het gemiddelde biertje. Hij bevat 6 procent alcohol.

Seizoen

Seizoen

Over het algemeen wordt de NEIPA gedronken in de warmere maanden. Ondanks deze keuze, wordt het bier ook zeker gedronken in de herfst en wintermaanden.

nl_NLDutch